Micul mogul de la Botosani: "Am invatat meserie de la Horatiu Sima si Adi Florea"

Micul mogul de la Botosani: "Am invatat meserie de la Horatiu Sima si Adi Florea"

CALIN RADULESCU
carieremedia.ro

Calin Radulescu nu a lucrat niciodata in presa, dar face senzatie pe internet cu cel mai bun site de sport dedicat judetului Botosani (botosaneni.ro). A invatat meserie in redactia ziarului Gazeta Sporturilor, unde a facut practica mai bine de un an.

"La Gazeta am trait o experienta extraordinara. Nu faceam mare lucru pe acolo, eram colaborator pe Liga a II-a. Am invatat insa ce inseamna jurnalismul adevarat. Dupa ce am plecat de acolo mi-am prospus sa ma joc serios de-a ziaristul si de-a proprietarul de site. Conform statisticilor, am facut din botosaneni.ro cel mai bun site de sport din judetul Botosani. Am inventat personaje, am facut ceva bani si m-am transformat intr-un om foarte influent. Cei despre care scriu imi spun azi <Micul mogul de la Botosani>", a spus Calin Radulescu pentru carieremedia.ro. Acesta a dezvaluit si cine sunt cei de la care a furat meserie: "Cel mai mult am avut de invatat de la Adrian Florea, de la Gazeta Sporturilor, si de la Horatiu Sima, de la Sport Total FM".

Cel mai ciudat lucru in povestea lui Calin este ca el nici macar nu e botosanean. "Toata lumea crede ca sunt din Botosani, ca altfel nu as avea de unde sa am atata informatie din acest judet. Nu sunt din Botosani si nici macar nu am fost in viata mea pe acolo!", a mai spus jurnalistul independent.

Desi si-a facut un nume in media, Calin a explicat ca nu i-ar placea sa lucreze la un ziar sau la o televiziune intrucat i-ar fi greu sa accepte ca poate avea un sef. "Imi merge bine pe cont propriu si nici nu imi spune nimeni ce sa fac si cum sa fac", a precizat tanarul care a bagat spaima in majoritatea oamenilor de sport din Botosani.


SURSA: carieremedia.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
396

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
540

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
653

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...