Bancile de sperma vor incepe sa execute silit datornicii

Bancile de sperma vor incepe sa execute silit datornicii
Cutremur pe piata creditelor de sperma din Romania dupa ce Asociatia Nationala a Bancilor de sperma din Romania a anuntat ca va incepe executarea silita a datornicilor, daca acestia nu isi indeplinesc obligatiile in 30 de zile de la expirarea termenului limita.

"Situatia actuala nu mai poate continua!", spune Horian Lipiceanu, Presedintele ANBSR. "Foarte multi romani s-au abonat inainte de inceperea crizei la instrumentele puse la dispozitie de bancile de sperma, le-au contractat, s-au bucurat de ele iar acum refuza sa-si respecte promisiunile facute. Este inaccesibil! In acest ritm Romania va fi nevoita sa contracteze un nou imprumut la Fondul Mondial de lichide si secretii si vom simti cu totii pe pielea noastra efectele. Daca acesti datornici nu revin la sentimente mai bune va trebui sa ne deplasam la ei acasa si sa luam noi singuri ceea ce ne apartine".

Pe langa o importanta lipsa a lichiditatilor, bancile de sperma din Romania reclama  si o criza acuta de materiale pornografice compensate, un ingredient de baza in orice economie sanatoasa bazata pe lichid seminal.

"Avem la randul nostru creditori pe care nu ii putem satisface din cauza unui grup de clienti neseriosi care nu se tin de promisiuni. Exista doamne respectabile din intreaga lume care au apelat la serviciile noastre, au platit in avans si acum isi vad economiile ducandu-se pe apa sambetei. Nu este posibil asa ceva", afirma Lipiceanu.

Potrivit specialistilor in domeniu criza care afecteaza sectorul spermei din Romania este una generalizata cuprinzand si alte piete, precum piata bancilor de sange, piata bancilor de saliva si piata bancilor de limfa si se datoreaza unui fapt foarte simplu: "Mottoul acestor sectoare era pana acum: "Cate-un pic, pic, pic, pana nu mai ramane nimic! Din cauza crizei economice romanii nu mai au chef de niciun pic, pic, pic asa ca nu mai ramane nimic".

Pentru conformitate, vezi trombon

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
286

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
429

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
565

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...