Microsoft investigheaza o eroare grava a Windows 7

Microsoft investigheaza zvonuri potrivit carora noul sistem de operare Windows 7 ar da erori foarte grave si s-ar "prabusi" dupa ce utilizatorii isi pornesc computerele.

Mai multi utilizatori de Windows 7 au scris pe forumuri de pe Internet despre "ecranul negru al mortii" pe care il vad cand sistemul de operare porneste, informeaza Daily Telegraph.

Microsoft a confirmat ca problemele ar putea fi cauzate de o actualizare a masurilor de securitate din Windows 7, dar mai tarziu a anuntat ca acestea au fost investigate si nu a fost gasit nimic in neregula.

"Ecranul negru al mortii", despre care s-a scris pe forumuri, ar afecta si versiunile mai vechi de Windows, adica Vista si XP. Ca si la noua versiune, unii utilizatori de Vista si XP au raportat ca sistemul de operare nu s-a mai incarcat si au vazut doar un ecran negru.

Milioane de computere ar putea avea aceeasi problema si singura solutie gasita pana acum este sa reporneasca sistemul.

Microsoft i-a sfatuit pe utilizatorii care sunt afectati de aceasta problema sa contacteze serviciul de suport tehnic pentru clienti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la AJPIS Botoșani: Beneficiarii de alocații și indemnizații vor primi banii începând de luni!

astăzi, 19:50

Suma totală platită este  de 6.413.129  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - AlocaÈ›ia lunară de plasament - AlocaÈ›ia lunară de plasament pentru copilul c...

Taxe și impozite mai mari de la 1 ianuarie 2025, odată cu creșterea salariului minim!

astăzi, 18:50

Premierul Marcel Ciolacu a anunÈ›at că de la 1 ianuarie salariul minim brut pe economie va fi 4.050 de lei. Aceasta este a treia mărire a salariului minim pe anul acesta. De la anul, în caz...

Ateliere de interpretare a textului CreativLit pentru profesori, organizate de Memorialul Ipotești!

astăzi, 17:50

Memorialul IpoteÈ™ti – Centrul NaÈ›ional de Studii „Mihai Eminescu”, instituÈ›ie din subordinea Consiliului JudeÈ›ean BotoÈ™ani, intenÈ›ionează să organizeze în ultima săptÄ...