Microbuz românesc, accident pe autostradă în Germania: 12 răniți, doi în stare gravă

Un microbuz care venea spre România a fost implicat într-un accident pe autostradă în Germania.

Microbuz românesc, accident pe autostradă în Germania: 12 răniți, doi în stare gravă

   Foto: stiripesurse.ro

S-a întâmplat sâmbătă, 30 septembrie, pe autostrada A3 din Germania, în apropierea localității Wachenroth.

Conform informațiilor furnizate de publicația germană Nordbayern, citată de stiripesurse.ro, evenimentul tragic a avut loc în cursul dimineții, între intersecțiile Schlüsselfeld și Höchstadt-Nord. Din motive încă neelucidate, un microbuz care transporta persoane către România a intrat în coliziune cu un autovehicul.

Impactul a rezultat în rănirea a 12 persoane, dintre care două au suferit leziuni grave și au necesitat asistență medicală specializată. Printre victime se numără și doi copii.

Una dintre persoanele grav rănite a fost transportată cu elicopterul la un spital din apropiere, starea ei de sănătate fiind sub observație, însă viața ei nu este considerată în pericol imediat.

Până în prezent, circumstanțele exacte care au condus la producerea accidentului rămân neclare.

În urma impactului, două benzi ale autostrăzii au fost închise pentru câteva ore, traficul fiind redirecționat pe banda de urgență.

La locul accidentului, au intervenit multiple echipe de pompieri și servicii de ambulanță pentru a acorda asistența necesară, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...