Microbuz plin cu români, accident grav în Ungaria. Zece persoane la spital!

În accident au fost implicate în total 12 persoane, dintre care trei au rămas prinse în fiarele contorsionate ale vehiculelor.

Microbuz plin cu români, accident grav în Ungaria. Zece persoane la spital!

Un accident în care au fost implicate două microbuze înmatriculate în România a avut loc, vineri, pe autostrada M5 Szeged – Budapesta din Ungaria. În urma impactului au fost rănite 12 persoane, dintre care 10 au ajuns la spital.

Un microbuz înmatriculat în România a fost implicat, vineri dimineață, într-un accident pe autostrada M5, în direcția Budapestei, în afara localității Kiskunfélegyháza, au anunțat autoritățile de intervenție în situații de urgență din țara vecină.

Conform informațiilor furnizate de publicația Maszol, incidentul s-a petrecut în același loc în care cu doar câteva ore înainte a avut loc un alt accident în care a fost implicat un alt microbuz din România. Șoferul microbuzului nu a observat la timp platforma care venise să recupereze vehiculul avariat, și a intrat în plin în vehiculul utilitar, scrie stiripesurse.ro.

Conform informațiilor disponibile, în microbuz se aflau opt persoane și se îndrepta spre Hamburg.

În urma accidentului au fost implicate în total 12 persoane, dintre care trei au rămas prinse în fiarele contorsionate ale vehiculelor.

Echipajele de intervenție din Kecskemét și Kiskunfélegyháza, coordonate de serviciul operațional al serviciului de urgență, au intervenit și au eliberat pasagerii dinte fiarele contorsionate. 10 persoane au fost transportate la spital.

Circulația către Budapesta a fost blocată timp de câteva ore, timp care autoritățile au eliberat resturile rezultate în urma impactului dur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
116

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
469

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
178

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...