Mici, dar răi: La 12 ani, au devenit spaima comunei!

Mici, dar răi: La 12 ani, au devenit spaima comunei!
Au doar 12 ani, dar au produs pagube însemnate în sat! Aproape 60 de milioane de lei vechi au furat din casele bătrânilor, ei fiind acum cercetaţi pentru furt calificat. 

Ieri, poliţiştii din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, au identificat doi minori în vârstă de 12 ani, din localitate, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea, la data de 12 august, a unui furt din locuinţă.

În fapt, minorii sunt bănuiţi că, la data menţionată, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat de 85 ani, din comuna Frumuşica, de unde ar fi sustras 3.000 lei.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în acelaşi mod, minorii ar fi comis alte două furturi, din locuinţe de pe raza localităţii Vlădeni Deal, comuna Frumuşica, în perioada mai – iulie 2014.

Prejudiciul creat în dauna părţilor vătămate (două femei în vârstă de 82 ani și respectiv 83 ani) însumează 5.800 lei.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
591

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
73

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
82

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...