Mesajul Universității de Medicină și Farmacie Iași, la moartea studentei din Darabani: "Am sperat până în ultima clipă într-o minune"

Mesajul Universității de Medicină și Farmacie Iași, la moartea studentei din Darabani: "Am sperat până în ultima clipă într-o minune"

Cu profundă tristețe, conducerea Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, anunță că ieri, 15 decembrie 2017, la ora 15.00, Cerasela Tatarciuc, studentă în anul IV la Facultatea de Farmacie, victimă nevinovată a accidentului rutier din 11 decembrie, a pierdut lupta cu viața, scria pe pagina de Facebook a instituției de învățământ, la câteva ore de la decesul, pe patul de spital, al tinerei din Darabani. 

„O plâng colegii, prietenii, cadrele didactice, conducerea Facultății de Farmacie și a UMF Iași și întreaga echipă de specialiști care au depus toate eforturile și au luptat alături de ea până în ultima clipă. Destinul a fost însă nedrept și Cerasela, la doar 22 de ani, a plecat dintre noi. Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei îndoliate! Întreaga noastră considerație celor care, prin donare de sânge, ne-au fost alături în această luptă și împreună am sperat până în ultima clipă într-o minune”, a declarat decanul Facultății de Farmacie, Prof.univ. Dr. Lenuța Profire.

Cerasela Tatarciuc, de 22 de ani, studentă a Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a fost implicată luni după-amiază într-un accident teribil petrecut pe Bulevardul Independeţei din Iasi. Tânăra a fost acroşată de un autoturism proiectat pe trotuar după ce a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. Studenta a fost prinsă între autoturism şi clădirea Clinicii III medicină internă de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
62

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
91

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
85

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...