A doua victimă a accidentului în care a murit Ramona Boca este în stare critică

A doua victimă a accidentului în care a murit Ramona Boca este în stare critică

   monitorulsv.ro

Pe lângă Ramona Maria Boca, studenta în vârstă de 19 ani decedată în cumplitul accident de la Cornu Luncii, Suceava, de duminică seară, un alt tânăr, de aceeaşi vârstă, este la un pas de moarte în Reanimare, doar o minune putând să-l mai salveze.  

Ştefan Mireuţă, din comuna Pîrteştii de Jos, judetul Suceava, e în stare critică.  

Ieri după-amiază, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, dr. Tiberius Brădăţan, s-a arătat rezervat cu privire la şansele de supravieţuire ale tânărului, explicând că pacientul are contuzii hemoragice cerebrale multiple, care nu pot fi abordate chirurgical, ceea ce reduce sensibil şansele de vindecare. "În următoarele 72 de ore vom şti mai multe, însă situaţiile în care astfel de cazuri evoluează bine sunt foarte rare", a spus medicul, conform Monitorul de Suceava. În afara leziunilor cerebrale, Ştefan Mireuţă a suferit ca urmare a accidentului în care a fost implicat şi contuzii hemoragice de ficat şi splină.  

Duminică seară, Ştefan se afla într-un autoturism Rover, alături de tânăra care şi-a găsit sfârşitul încă de duminică seară, Maria Ramona Boca, din comuna botoşăneană Mihai Eminescu, iar la volan se afla Andreea Milici, din oraşul Gura Humorului.  

Cei trei tineri, în vârstă de 19 ani, mergeau spre Iaşi, la facultate.  

Drumul lor s-a sfârşit tragic pe DN 2E, la ieşirea din Cornu Luncii. Tânăra de la volan s-a angajat în depăşirea unui tir, însă nu s-a asigurat în mod corespunzător, şi a izbit în plin un VW Passat care circula regulamentar, condus de Andrei Vicol, de 26 de ani, din municipiul Suceava. În urma impactului, autoturismul Rover a intrat în coliziune şi cu autotrenul pe care încerca să-l depăşească.  

Toate cele trei victime au fost din autoturismul Rover, iar singura care a scăpat cu leziuni uşoare a fost tânăra de la volan.  

Ramona Boca a terminat anul acesta Colegiul National "Mihai Eminescu" Botosani si era studentă în anul I la UMF Iaşi, specialitatea Tehnică Dentară.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
9

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
302

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
82

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...