Mesajul lui Emil Boc pentru români: Vă mulţumesc pentru răbdarea de care aţi dat dovadă

Mesajul lui Emil Boc pentru români: Vă mulţumesc pentru răbdarea de care aţi dat dovadă
"2010 a fost un an deloc uşor, dar cu decizii absolut necesare pentru a deschide calea unui an mai bun în 2011", spune premierul român, într-un mesaj de Anul Nou.

"De Anul Nou îmi exprim încă o data credinţa că eforturile pe care le-am făcut cu toţii îşi vor arăta roadele. 2010 a fost un an deloc uşor, dar cu decizii absolut necesare pentru a deschide calea unui an mai bun în 2011", le spune premierul Emil Boc românilor, într-un mesaj postat pe siteul guvernului.

"Destinul comun ţine de fiecare dintre noi şi românii au arătat că pot să înţeleagă momentele dificile şi să le depăşească", adaugă primul ministru al României.

"Vă mulţumesc acum, la sfârşit de an, pentru răbdarea şi înţelepciunea de care aţi dat dovadă în 2010 şi sunt convins că din 2011 vom începe să culegem roadele măsurilor dure dar corecte luate în acest an. Doresc multă sănătate, bucurie şi împliniri tuturor! La Mulţi Ani!", se încheie mesajul lui Emil Boc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
312

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
452

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
580

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...