Mesajul emoționant transmis de surorile Șfaițer: „Avem tot ceea ce e nevoie să îi continuăm proiectele și să nu uităm valorile care i-au ghidat viața”

Daniela Șfaițer, soția deținătorului Prodalcom, s-a stins din viață fulgerător acum o săptămână, pe 4 decembrie, și a lăsat în urma sa lacrimi și tristețe.

La câteva zile după ce aceasta a fost condusă pe ultimul drum, surorile Alice și Ecaterina Șfaițer, au publicat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Va mulțumim tututor celor care ați fost alături de noi în aceste momente grele. Sunteți atât de mulți… Caldă recunoștință! Există un mesaj pe care voi toți, aproape fără excepție, l-ați exprimat față de noi: “Fiți puternici”. Fără că noi să știm, mama a plantat în timpul viețîi ei toată puterea de care noi avem nevoie. Doar trebuie să ne uităm în inimile noastre și avem tot ceea ce e nevoie să ii continuăm proiectele și să nu uităm valorile care i-au ghidat viață: iertarea, empatia, bunătatea, compasiunea.

Odineste-te în pace, MAMA”, este mesajul celor două surori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

astăzi, 11:55

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

astăzi, 10:15

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...

Șosele cu bucluc pentru șoferii botoșăneni. „Se pregătește să devină un crater” / „Nu există zi dată de la Dumnezeu să nu sun” (foto, video)

Monday, 30 September 2024

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local pentru luna septembrie, Eugen Țurcanu, ales local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, a avut o interpelare...