Tânărul care a făcut accident în timp ce fugea de poliție a murit

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din comuna Mihălășeni, care a făcut accident în timp ce fugea de poliție, a murit la câteva luni de la producerea evenimentului.

Andrei Huțanu și-a lăsat în urmă familia și prietenii. În urma cumplitei vești apropiații și cunoscuții și-au transmis gândurile pe site-urile de socializare.

„Am multe să-ți spun frățioare, dar ți le voi spune ție, si mereu când voi simți nevoia să vorbim știu că mă vei asculta și mă vei îndruma,  îngerul meu ! Să se iubească toți frații și să se respecte așa cum o făceam noi , niciodată n am stat supărați unul pe celalalt, și la greu mereu am fost unul pentru altu ! Toți care aveți frați iubiți-vă între voi și ajutați-vă , o iubire adevărată de frate nu se compară cu nimic este specială”, este mesajul surorii acestuia.

Evenimentul s-a produs în luna septembrie a acestui an. Reamintim faptul că, tânărul s-a răsturnat cu mașina între localitățile Ripiceni și Ștefănești în timp ce era urmărit de o autospecială de poliție.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, anterior producerii accidentului, echipajul de poliție aflat în patrulare a observat că autoturismul tânărului se deplasa sinuos, pătrunzând pe contrasens.

Oamenii legii i-au făcut semn șoferului să oprească, însă acesta nu s-a conformat și a mărit viteza.

 „Din cauza faptului că autoturismul condus de tânărul, de 25 de ani, avea viteză excesivă, nu s-a reușit interceptarea acestuia, ulterior fiind identificat după impact. Apelul la 112 a fost efectuat de un polițist, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, preciza Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.

În timpul urmăririi, tânărul a pierdut controlul și s-a izbit cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, acesta a rămas încarcerat și a fost extras din mașină de către un echipaj de pompieri.

Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă din cauza rănilor grave a fost direcționat către Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean din Suceava, cu prognostic rezervat.

Acesta a fost sedat, intubat şi ventilat mecanic, în comă de gradul III. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian, traumatism cranio-facial şi traumatism toracic.

La trei luni de la producerea tragediei, tânărul s-a stins din viață.

Dumnezeu să îl ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șosele cu bucluc pentru șoferii botoșăneni. „Se pregătește să devină un crater” / „Nu există zi dată de la Dumnezeu să nu sun” (foto, video)

Monday, 30 September 2024

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local pentru luna septembrie, Eugen Țurcanu, ales local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, a avut o interpelare...

S-a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Drumul Vămii! (foto, video)

Monday, 30 September 2024

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a semnat în cadrul ședinței de plen de luni, 30 septembrie, contractul de finanțare din fonduri europene a lucrărilor de mode...

S-a votat! Consilierii au fost de acord cu scoaterea șinelor de tramvai din Botoșani! (foto, video)

Monday, 30 September 2024

Șoferii pot răsufla ușurați de astăzi. Primul pas pentru ca șinele de tramvai din municipiul Botoșani să dispară a fost făcut. Luni la amiază, în ședința ordinară aferentă luni...