Memorie de piroman: A mers cu tigara aprinsa in parcare, dar nu isi aminteste ce a facut!

Memorie de piroman: A mers cu tigara aprinsa in parcare, dar nu isi aminteste ce a facut!

 Terasa Cactus a mai ars si in 2004  

Politistii au stabilit ca incendiul de la terasa Cactus a izbucnit in noaptea de duminica spre luni, cu putin inainte de ora 4, dupa ce membrii trupei Vita de Vie s-au retras la hotelul Rapsodia.

Flacarile au fost observate imediat de angajatii terasei, care au sunat la 112, solicitand interventia pompierilor. Patru echipaje de interventie au ajuns in zona, focul fiind stins in mai putin de o ora. In afara de doua carute de la intrare, nimic nu a mai ramas neatins. Principalul suspect este Cosmin S., de 22 de ani, angajat la o fabrica de confectii din municipiu.

Tanarul fusese zarit prin preajma chiar inainte de izbunirea incendiului, dupa care a luat-o la fuga impreuna cu alt prieten. Cosmin S. a fost prins aproape de poligonul ACR, ascuns in boscheti. Celalalt, mai sprinten, reusise sa scape. Retinut pentru cercetari, tanarul s-a intersectat pe holurile politiei cu amicul sau.

Pus in fata tuturor marturiilor, Cosmin S. a recunoscut ca a mers cu tigara aprinsa in parcare, dar spune ca nu isi mai aminteste ce s-a intamplat si cum a izbucnit focul. Daca ancheta va stabili ca a fost vorba de o razbunare, tanarul risca sa fie retinut si prezentat in fata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Este pentru a doua oara cand terasa Cactus ia foc, primul incendiu fiind inregistrat in ianuarie 2004.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
97

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
604

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
211

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...