„Medical Missions” revine la Botoşani la sfârşitul lui septembrie

  Medicii americani din Kansas City au anunţat că vor fi la Botoşani în perioada 26 septembrie – 5 octombrie. Şefa delegaţiei Medical Missions, în persoana americancei Elizabeth Alex, a fost în această dimineaţă în vizită la prefectul Costică Macaleţi pentru a pune la punct o serie de detalii privind vizita din toamnă.

  Vom veni atât la spitalul de copii cât şi la cel de adulţi. Nu ştim deocamdată foarte exact numărul şi specialităţile membrilor delegaţiei pentru că în această perioadă facem recrutările., a explicat fostul jurnalist de la NBC Action News, adăugând că botoşănenii vor putea afla mai multe informaţii de pe site-ul fundaţiei americane al cărui membru în Consiliu de Administraţie este Elizabeth Alex - http://mmfworld.org/.

Medical Missions va ajunge în acest an pentru a 14-a oară la Botoşani, acordând consultaţii, tratamente şi intervenţii chirurgicale gratuite tuturor botoşănenilor ce se arată interesaţi de acest ajutor.

Vă aşteptăm cu mare interes, ca în fiecare an, şi vă apreciem pentru zâmbetele pe care le aduceţi pe feţele botoşănenilor. Sunteţi un exemplu de dăruire, frumuseţe şi energie, inclusiv pentru mine, doamnă Elizabeth, şi asta de 13 ani, de când vă cunosc., a fost răspunsul prefectului Costică Macaleţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...