Frumoasa doctoriță din Botoșani moartă la 26 de ani: ”Era îngerul pacienților bolnavi de cancer”

Una dintre cele mai frumoase doctorițe, cunoscută și ca ”îngerul pacienților bolnavi de cancer”, a fost găsită inconștientă în propriul apartament. După zile întregi de chin s-a stins în mâinile colegilor.

Originară din Botoșani, Diana-Alexandra S., medic rezident în anul I la Oncologie la un spital din Iași, și-a pierdut viața marți, 20 iunie 2023.

Cu câteva zile în urmă se pare că a înghițit o cantitate uriașă de antigel, soluție folosită pentru răcirea motorului mașinii. Tânăra, care locuia într-un cartier din zona Tătărași, Iași, a fost găsită inconștientă și transportată în strae gravă la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”. Din păcate, frumoasa doctoriță nu și-a mai revenit din starea de comă, potrivit bzi.ro. Vestea i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o.


 

”Era îngerul pacienților bolnavi de cancer. România avea nevoie de un medic ca tine. Dar în doar câteva zile, timpul s-a oprit. Dumnezeu să te țină în oastea lui de îngeri”, a transmis o prietenă.

 

Venită de la Botoșani la Iași încă din timpul facultății pe care a urmat-o cu dedicare la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, tânăra în vârstă de 26 de ani a recurs duminică, 11 iunie 2023, la un gest incredibil și a băut peste un litru de antigel. Din cauza cantității mari de lichid toxic și în ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut-o salva.

Sfârșitul tragic al medicului rezident Diana-Alexandra S. a șocat pe toată lumea.

„Înmormântarea va avea loc la Botoșani… Când am auzit că a intrat la rezidențiat, că s-a mutat acolo, am felicitat-o… Și eu am terminat UMF, însă nu sunt rezident, este extrem de greu, mult de învățat. Nu ne vine să credem, stătea singură, nu avea iubit, o mai vizita uneori fratele… Poate de asta suferea, pentru că nu avea pe cineva… Uneori chiar îmi spunea: «Degeaba ai totul, dacă nu ai parte de iubire». Știu că sâmbătă, cu o seară înainte, a ieșit în club cu niște prieteni, a și postat poze, doar din prostie a făcut asta, sunt convinsă… Ea nu avea permis, mașină, să fi mers chiar ea să-și cumpere antigel… Deci a premeditat… E incredibil, niciodată nu ne-am fi așteptat. A mers și în vacanță, în Italia, chiar în luna mai. Din ce știu eu, fratele a venit la ea pentru că nu răspundea la telefon, avea și ușa închisă… Toată lumea e distrusă, mulți prieteni dau declarație la poliție. Eu nu știu să fi suferit din dragoste sau ceva, oricum nu era foarte deschisă cu lucrul acesta. Cu ce puteau să o ajute părinții? Erau la Botoșani, se vedeau rar… Fratele ca fratele, era pe treaba lui, cu viața lui, când se iubeau, când se mai certau, ca frații”, a menționat o prietenă de-a medicului Diana-Alexandra S.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...