Medic de familie botosanean amendat cu 5.100 de lei. Vezi pentru ce!

Medic de familie botosanean amendat cu 5.100 de lei. Vezi pentru ce!

 Costel Lupascu  

Un medic de familie din judetul Botosani a fost amendat de reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate cu suma de 5.100 de lei pentru nerespectarea obligatiilor din contractul incheiat cu Casa.

In urma unor sesizari depuse de pacienti, reprezentantii CJAS Botosani au dispus un control la medicul de familie in cauza, constantandu-se ca acesta nu a respectat prevederile legale in ceea ce priveste prescrierea concediilor medicale si nu avea o evidenta a consultatiilor efectuate.

In plus, acestuia ii vor fi imputate servicii de circa 1.000 de lei, pentru ultimele trei luni, intrucat nu a avut nicio evidenta in fise sau registre cu consultatiile din aceasta perioada.

"I-am mai dat jos niste servicii medicale acordate in ultimele trei luni pentru ca nu exista o evidenta a consultatiilor, nu avea trecut in fise si in registru ce a consultat si ce a facut in lunile acestea. La urmatoarea abatere, medicul risca rezilierea contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate", a spus Costel Lupascu, presedintele CJAS Botosani.

Medicul a fost sanctionat si anul trecut cu amenda de 5.000 de lei, pentru aceleasi abateri.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
13

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
47

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
47

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...