Medalii cucerite de sportivii de la CS SINH DAU Botosani

Medalii cucerite de sportivii de la CS SINH DAU Botosani
In zilele de 6 – 7 aprilie 2013, la Sala polivalenta din localitatea Roman, jud. Neamt a avut loc a- 23 -a editie a Campionatului National de Seniori la Qwankido si CoVoDao (arme traditionale), competitie de mare clasa la care au participat:

- 21 cluburi, din 15 orase, din 10 judete

- 43 arbitri - s-au desfasurat 12 categorii tehnice (6 Qwan Ki Do si 6 Co Vo Dao - arme traditionale)

- 67 sportivi la Thao Quyen Qwan Ki Do - probele de tehnica individuala Qwan Ki Do

- 46 sportivi la Thao Quyen Co Vo Dao

- probele de tehnica individuala - arme traditionale - s-au desfasurat 8 categorii de lupta (4 categorii Qwan Ki Do - pe echipe si 4 categorii Co Vo Dao - arme traditionale - individual, interarme)

- 111 sportivi la Song Dau Qwan Ki Do - probele de lupta pe echipe

- 65 sportivi la Song Dau Co Vo Dao - probele de lupta cu arme traditionale individual.

La aceasta competitie CS SINH DAU Botosani s-a deplasat cu 4 sportivi si 2 arbitri: Costel Airoae, Costin Galan.

In contextul in care la acest campionat national au participat aproximativ 220 de sportivi din 21 de cluburi, SINH DAU si-a adaugat in palmaresul clubului 2 frumoase rezultate: medalia de argint castigata de Camelia Cremene la proba de lupta-grade cu arma baston lung si medalia de bronz la lupta competitionala centuri negre reusita de echipa alcatuita din: Andrei Iliuc, Narcis Agavriloae, Vlad Onuță.





Bucuria victoriei este mult mai mare cand reusesti sa castigi si sa te califici mai departe dintr-o grupa puternica formata din echipe precum: LongHo Pascani, HePhai Suceava, Dao Botosani.

La aceasta categorie de inalt nivel valoric, luptă centuri negre, s-au intalnit cei mai buni sportivi ai Romaniei la qwankido, iar interesul de afirmare a acestora a fost mare, stiind ca urmeaza selectia pentru lotul national in vederea participarii Romaniei la Campionatul European de qwankido, din octombrie 2013, care se desfasoara la Zurich, Elvetia.

Cred ca am dovedit tuturor ca SINH DAU Botosani isi merita locul pe podium alaturi de cele mai bune echipe din tara in qwankido. , a declarat prof. Costel Airoae, presedintele clubului.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
90

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
868

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
407

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...