Camera Deputatilor reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor

Camera Deputatilor reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor
Camera Deputatilor a adoptat, astazi, cu 270 voturi "pentru", 4 "impotriva" si 50 de abtineri, Ordonanta 2/2013 care prevede reducerea numarului de posturi aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala, astfel, la cabinetul primului ministru fiind alocate 18 posturi, potrivit Mediafax.

Potrivit prevederilor adoptate, Cabinetului premierului va avea 18 posturi, iar cel al viceprim-ministrului cu portofoliu, ministru de stat, va avea 12 posturi.

Viceprim-ministrul care nu are portofoliu va avea un cabinet format din 8 persoane, acelasi numar fiind si in cazul fiecarui cabinet al ministrilor, ministrilor delegati, secretarului general al Guvernului si sefului Cancelariei primului-ministru.

La secretarul general adjunct al Guvernului, secretarii de stat si asimilatii acestora din cadrul ministerelor, Secretariatului General al Guvernului, precum si de la Departamentul pentru relatia cu Parlamentul si Departamentul pentru proiecte de infrastructura si investitii straine sunt prevazute cate 4 posturi.

Conducatorul organelor de specialitate ale administratiei publice centrale cu rang de secretar de stat va avea la dispozitie, in cabinetul sau, 3 posturi.

Camera Deputatilor este for decizional in legatura cu aceasta ordonanta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
276

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
51

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
275

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...