Meci dur Ghiorghiţă - Andrei, cu aluzii la "amenzi pentru anumite traficuri"

Spirite încinse la începutul şedinţei de Consiliu Local, protagoniştii fiind Florin Ghiorghiţă şi viceprimarul Cosmin Andrei.

La şedinţa de vineri au fost prezenţi şi doi dintre cetăţenii care locuiesc în cartierul Luizoaia, care doresc organizarea unui referendum pentru ca străzile din acest cartier să treacă la comuna Răchiţi, sau municipalitatea botoşăneană să le asigure utilităţile în zonă.

Consilierul local Florin Ghiorghiţă le-a transmis cetăţenilor care locuiesc în zonă că va face tot ce va fi posibili, din postura de ales municipal, pentru a-i ajuta să aibă condiţii civilizate de trai spunând că şi acesta locuieşte în zonă, în cartierul Cişmea.

"Propun constituirea unei comisii în care să fie inclus şi domnul consilier Ghiorghiţă, pentru că în nenumărate rânduri domnul consilier a declarat că nu locuieşte în acel cartier, acum afirmă că are nişte abilităţi deosebite de a rezolva problemele cu apa şi cu energia electrică", a spus Cosmin Andrei.

Consilierul local a avut o interventie extrem de dura la adresa viceprimarului Cosmin Andrei.

"Niciodată nu am susţinut că nu locuiesc în cartierul ANL Cişmea, eu am spus că nu am nicio proprietate în cartierul respectiv şi domnul viceprimar ar trebui să ştie lucrul acesta, dacă nu era sub influenţa anumitor factori. Vreau să vă mai spun că cei care locuiesc acolo îşi plătesc la zi atât curentul cât şi apa şi atunci când unii care sub influenţa alcoolului sau a altor factori au spus că s-a furat, instanţa şi poliţia au decis altceva. Spre deosebire de dumneavoastră care aţi primit unele amenzi pentru anumite traficuri", a spus Florin Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...