Mașinile Google Street View au ajuns la Botoșani. În aceste zile pot fi văzute și la Dorohoi și Darabani

Mașinile Google Street View au ajuns la Botoșani. În aceste zile pot fi văzute și la Dorohoi și Darabani

Mașinile Google Street View au revenit în România, iar în aceste zile au ajuns Botoșani. Acestea vor ajunge și la Darabani și Dorohoi, cu scopul de a actualiza pe Google Maps imaginile Street View din orașe, șosele și autostrăzi.

Preluarea de imagini 360 de grade Street View în România a reînceput de pe 26 martie, iar mașinile Google au acoperit zone și localități din toată țara, de la București, Constanța, Călărași, Ploiești, Onești sau Pașcani, până la Sibiu, Cluj, Sighetul Marmației sau Arad.

La nivel mondial, serviciul Street View este disponibil, în prezent, în peste 85 de țări, inclusiv în Arctica și Antarctica.

Cu ajutorul Street View, oamenii pot vizualiza imagini din numeroase locuri ale lumii, fie șosele, orașe, monumente istorice, repere culturale, natura sălbatică (pe pământ, pe sau în apă) și chiar spațiu. Serviciul este disponibil și în Google Earth și aplicația Google Maps pentru telefoanele mobile.

Până acum Google a preluat peste 16 milioane de kilometri de drumuri cu imagini Street View, o distanță care ar putea înconjura globul de mai mult de 400 de ori.

 

Spune-ne opinia ta