Masini de Politie fara combustibil, oficialii IPJ Botosani dau asigurari ca activitatea se va desfasura in bune conditii!

Masini de Politie fara combustibil, oficialii IPJ Botosani dau asigurari ca activitatea se va desfasura in bune conditii!
Politistii de la sectiile de politie rurala din judet se plang ca nu au destul combustibil pentru a-si desfasura activitatea. Aceasta problema a fost adusa in atentia conducerii Inspectoratului Judetean de Politie de catre membrii Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, care sustin ca aceasta problema le-a fost semnalata cu ocazia deplasarilor facute in judet.

"In majoritatea localitatilor unde ne-am deplasat, multi s-au plans de lipsa combustibilului. Primarii nu mai dau combustibil ca vine Curtea de Conturi, cu toate ca de multe ori gasesc alte modalitati primariile pentru a ajuta Politia sa isi poata face activitatea", a spus Vasile Chiru, membru in ATOP.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie sustin ca au primit asigurari de la oficialii MAI ca in urmatoarele doua luni structurile MAI au asigurat combustibilul.

"Ieri (n.r. marti) am avut o videoconferinta cu domnul secretar de stat, domnul chestor Cabulea, care ne-a asigurat ca pana la sfarsitul lunii iulie Politia si Jandarmeria si toate structurile MAI au combustibil pentru a-si desfasura activitatea in bune conditii", a declarat comisar-sef Mihai Bunduc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
78

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
106

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
170

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...