Mașini blocate, altele ridicate de pe spațiul public. Sancțiuni de aproape 17.000 de lei aplicate de polițiștii locali! (Foto)

Polițiștii locali au acționat și pentru depistarea situațiilor în care autoturismele au fost parcate în raza de acțiune a indicatoarelor rutiere cu semnificația Oprirea interzisă sau Staționarea interzisă.

În intervalul 24 - 25 iulie 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulația pe drumuri publice au acționat și dispus măsuri legale, fiind aplicate 76 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 16.610 lei. 

Astfel, în parcările prevăzute cu parcometre au fost constatate 46 de situații în care conducătorii autovehiculelor nu au achitat contravaloarea tichetului/a expirat perioada de valabilitate a tichetului afişat, motiv pentru care au fost aplicate sancțiuni contravenționale și dispusă măsura blocării roților a 15 autovehicule.

Polițiștii locali au acționat și pentru depistarea situațiilor în care autoturismele au fost parcate în raza de acțiune a indicatoarelor rutiere cu semnificația Oprirea interzisă / Staționarea interzisă, fiind constatate 30 de fapte de încălcare a prevederilor legale și dispusă sancționarea contravențională.

Totodată, a fost dispusă și măsura ridicării a 6 autoturisme, acestea fiind parcate în stațiile de transport local/parcate neregulamentar. 

”Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Poliției Locale”, au transmis reprezentanții instituției de ordine publică.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nu cazăm ciobani!

astăzi, 07:15

Un cioban isi pastea oile pe o pajiste, la un moment dat zareste un hotel. Zambeste smechereste si se duce direct in hotel. Acolo il intampina patronul si ii zice: -Ce e cu dumneata aici? Nu cazam c...

Calendar ortodox, 20 septembrie: Îi cinstim pe Sfinţii Mari Mucenici Eustație şi soţia sa, Teopista cu cei doi fii ai lor: Agapie şi Teopist

astăzi, 07:00

Sfântul Eustație a fost un vestit căpitan de oşti, pe vremea împăratului Traian (98-117). Înainte de a se boteza, numele său era Plachida, iar soţia lui se numea Tatiana. Merg&...

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...