Maşini avariate după ce un şofer din Botoşani a făcut cascadorii pe şosea! FOTO
ACCIDENT!

Maşini avariate după ce un şofer din Botoşani a făcut cascadorii pe şosea! FOTO

   informatiata.ro

Cascadorii cu maşina de teren pe sosea! Asta a facut un sofer de 60 de ani, originar din judeţul Botoşani, care mergea la Dorohoi, dar în drumul său a avariat alte două autoturisme.

Accidentul a avut loc în localitatea Adâncata, din judeţul Suceava. Gica B. a lovit alte doua masini, care stationau, dupa care a plonjat si s-a rasturnat pe carosabil.Potrivit politistilor, soferul de 60 de ani a vrut sa faca o depasire, dar cum din fata venea o alta masina, a tras de volan si a intrat intr-un autoturism parcat la marginea drumului.

Masina de teren a ricosat in urma impactului in alta masina parcata pe un podet, dupa care efectiv a zburat prin aer si s-a rasturnat. Din fericire, soferul jeepului a scapat cu leziuni usoare.

Proprietarul uneia dintre masinile lovite de jeep coborase din autoturism cu doar 2 minute inainte de impact si era in curtea casei.

Gica B. mergea la Dorohoi, localitatea in care s-a nascut si unde vrea sa se stabileasca acum. El a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.Toate trei masinile au fost grav avariate. Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate conditiile producerii accidentului.





Sursa text şi foto: informatiata.ro


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România, „vicecampioană" la morții de pe șosele. „Se ascunde adevărata problemă!"

astăzi, 07:58

România se află la coada clasamentului, la nivelul Uniunii Europene, când vine vorba despre siguranța rutieră. Ultimul loc este Bulgaria, cu 82 de morți la milionul de locuitori, lipit...

Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani!

astăzi, 07:40

Botoșănenii pot beneficia de un tur ghidat al Sinagogii, care va fi deschisă începând cu ora 20.00. Evenimentul numit Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani are loc pe 19 octombri...

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului!

astăzi, 07:14

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului. Bărbatul îi spune repede soţiei: – Răspunde tu. Dacă e pentru mine, nu sunt acasă. Femeia ridică receptorul ...