Masina unuia dintre bodyguarzii lui Cuciureanu, incendiata noaptea trecuta!

Masina unuia dintre bodyguarzii lui Cuciureanu, incendiata noaptea trecuta!
Masina incendiata in noaptea de miercuri spre joi, in apropierea Scolii 6 din municipiul Botosani, apartine lui Felix Alexoaie, unul dintre bodyguarzii lui Cuciureanu, aflat in prezent in arest preventiv.

În noaptea de 16 spre 17 mai, în jurul orei 3.15, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe Aleea Şcolii din municipiul Botoşani, a izbucnit un incendiu la un autoturism aflat într-o parcare.

"In urma interventiei ISU Botosani, s-a concluzionat ca actul de incendiere a fost unul intentionat, astfel incat si in aceasta cauza am demarat cercetarile sub aspectul infractiunii de distrugere. Partea vatamata este un barbat in varsta de 37 de ani, care in prezent este cercetat in stare de arest preventiv pentru comiterea unor infractiuni cu violenta si santaj, dosar care este instrumentat de politistii IPJ Botosani. La acest moment, coroborand ancheta, chiar daca se afla intr-o faza incipienta, cu datele care au rezultat pana acum din instrumentarea celorlalte cauze petrecute in noaptea de 9 spre 10 mai si 10 spre 11 mai, politistii au reusit intocmirea unui cerc de persoane suspecte care urmeaza sa fie depistate si conduse la sediul IPJ pentru audieri", a declarat Daniela Ghiorghiescu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporție de 50%. Partea vătămată a evaluat prejudiciul cauzat prin săvârşirea faptei la suma de 25.000 lei. Cu ocazia cercetării la fața locului, nu au fost identificate mijloace de probă ce ar fi putut fi folosite la provocarea incendiului.  

 La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosire, forţele de intervenţie au constatat că ardea partea din faţă a autoturismului. Din cauza căldurii emanate s-au degradat aripa şi farul stânga-faţă a unei alte maşini, marca Renault Scenic, parcată în apropiere. Intervenţia a durat mai puţin de un sfert de oră.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
88

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
405

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...