Masina indisponibilizata nu acopera valoarea amenzii!

Masina indisponibilizata nu acopera valoarea amenzii!
Vameşii din Siret au reţinut un autoturism marca Dacia plin cu ţigări de contrabandă! Masina aparţine unei femei din Dorohoi, ea putând să recupereze Dacia doar după ce achită amenda de 100 milioane de lei vechi, dorohoianca alegandu-se si cu marfa confiscata.

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret au depistat joi în maşina unei femei din Dorohoi 2.440 pachete de ţigări în valoare de 10.468 lei, care erau ascunse în diferite locuri şi urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit.

C. Iulia, în vârstă de 47 de ani, domiciliată în oraşul Dorohoi – judeţul Botoşani, s-a prezentat la vama pentru a intra în ţără prin PTF Siret.

În timpul controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bord, sub scaunele din faţă, sub preşuri, în aripile interioare din portbagaj şi în bagajele personale, un număr de 2440 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. Femeia a declarat că a achiziţionat ţigările din Ucraina cu scopul de a le comercializa în România, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Ţigările în valoare de 10.468 lei au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Dacia a fost indisponibilizat de către organele vamale, până la achitarea amenzii contravenţionale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încep operațiunile de dezinsecții în municipiul Botoșani. Recomandări pentru cetățeni!

astăzi, 14:28
45

În perioada 22 – 23 mai 2024, în intervalul orar 22.00 – 05.00, se va desfășura operațiunea de dezinsecție în vederea combaterii țânțarilor, căpușelor și a...

(A) Banca Transilvania, Sucursala Botoșani angajează!

astăzi, 14:24
146

Specialist Servicii Clienți, perioadă determinată 12 luni – Sucursala Botoșani Povestea ta începe aici!Când alegi mai mult decât banking, primești mai mult de...

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04
21

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...