Maşină făcută praf şi două persoane rănite, într-un accident provocat de un şofer baut!

Maşină făcută praf şi două persoane rănite, într-un accident provocat de un şofer baut!
Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Ibăneşti, cu o concentraţie de 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat, a produs un accident de circulaţie în urma căruia maşina pe care o conducea a fost serios avariată, şi atât el cât şi un pasager au fost răniţi.

În data de 17 august, în jurul orei 19.00, Marian C., de 33 ani, din Ibăneşti, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, în localitatea Pomîrla, nu a adaptat viteza de deplasare la un carosabil acoperit cu prundiş, a pierdut controlul volanului, a derapat şi a impactat şanţul din partea dreaptă pe direcţia de deplasare.

Din accident a rezultat avarierea autovehiculului în proporţie de circa 80% , precum şi accidentarea conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta, cei doi fiind transportaţi la Spitalul Municipal Dorohoi .

Conducătorul auto a fost testat la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aer expirat. În cauză se efectuează cercetări faţă de acesta, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
420

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
431

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
251

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...