Daniela Juravlea, director interimar DGASPC: “Nu am constatat ca s-ar sustrage bunuri alimentare din centre”

Daniela Juravlea, director interimar DGASPC: “Nu am constatat ca s-ar sustrage bunuri alimentare din centre”

 Daniela Juravlea  

Directorul interimar al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sustine ca nu are informatii ca s-ar fura alimente din bucataria institutiei si nici din centre.

Daniela Juravlea a precizat ca s-au efectuat periodic controale si nu au fost descoperite nereguli.

Cu toate acestea, presedintele Consiliului Judetea, Florin Turcanu, sustine ca a primit mai multe sesizari ca s-ar fura din mancarea copiilor institutionalizati.

In aceste conditii, conducerea DGASPC va dispune ca un paznic din interior sa stea la usa bucatariei, intrucat bugetul nu permite angajarea unei firme de paza.

“Conducerea unitatii a efectuat controale in centre, neanuntate evident, nu am constatat ca s-ar sustrage bunuri alimentare din centre. Este posibil sa nu stim noi. Noi efectuam controale in centre, inclusiv la bucataria din aparatul propriu am facut verificari. La bucataria din aparatul propriu este mai greu sa se intample sustragerea de bunuri, pentru ca de aici merg portiile la centre. Daca la centre nu s-ar primi numarul de portii, noi am fi imediat sesizati", a declarat Daniela Juravlea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
347

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
370

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
227

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...