Maşină distrusă parţial într-un incendiu

Maşină distrusă parţial într-un incendiu
25 de intervenţii ale pompierilor botoșăneni, în ziua de 11 februarie! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost solicitat şi a intervenit în 25 situaţii de urgenţă, într-o singură zi. Este vorba despre un incendiu, cinci intervenţii pentru înlăturarea efectelor generate de căderile de zăpadă, o misiune de monitorizare/verificare a viabilităţii căilor de comunicaţii rutiere, salvarea unui câine dintr-un canal şi 17 intervenţii pentru acordarea primului ajutor medical.
        
Maşină distrusă parţial într-un incendiu

 
Un autoturism parcat pe strada Aleea Iasomiei din municipiul Dorohoi a fost distrus parţial într-un incendiu, generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit produs ca urmare a utilizării unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Evenimentul s-a produs în seara zilei de 11 februarie. Solicitaţi să intervină, pompierii au acţionat prompt, reuşind să salveze cca. 75% din autoturism, dar şi celelalte maşini parcate în vecinătate.
         
Alarma s-a dat în jurul orei 20.30. Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea partea din faţă a maşinii. Incendiul a fost stins în mai puţin de un sfert de oră. Flăcările au distrus elementele combustibile din compartimentul motor, instalaţia electrică, alternatorul şi un cauciuc, pagubele fiind estimate la cca. 5.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 12.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
2

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
26

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
128

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...