Maşină distrusă într-un incendiu, pe strada Calea Naţională! FOTO

Maşină distrusă într-un incendiu, pe strada Calea Naţională! FOTO
Un autoturism Dacia 1310 a luat foc în această dimineaţă, pe strada Calea Naţională. Incendiul a izbucnit cu puţin înainte de ora 08.00.




Maşina era parcată în faţa unui bloc din apropierea Casei Judeţene de Pensii, iar fumul care ieşea de sub capotă a fost observat de un angajat al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, plt. Ilie Sebastian, care se îndrepta spre serviciu şi care a sunat la 112.

Până la sosirea echipajului de pompieri, angajatul ISU, împreună cu cetăţenii din zonă, a încercat să stingă încendiul cu apă din nişte PET-uri.

La scurt timp la faţa locului a ajuns şi o autospecială cu apă şi spumă, iar incendiul a fost lichidat.

"Incendiul se manifesta la partea din faţă a autoturismului, marca Dacia. Am oprit imediat, am rugat câţiva cetăţeni care locuiesc în zonă să aducă nişte pet-uri cu apă şi, când am intrat în posesia apei, am intervenit pentru stingerea incendiului. Imediat mi s-a alăturat şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, a povestit plt. Ilie Sebastian. 

S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 2.800 lei. Flăcările au distrus doar elementele combustibile ale compartimentului motor. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza scurgerilor de lichide combustibile pe elementele metalice fierbinţi din compunerea motorului. 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
7

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
125

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
177

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...