Maşină cu ţigări de contrabandă descoperită la Stânca

Maşină cu ţigări de contrabandă descoperită la Stânca
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat într-un autoturism, 19.200 de ţigarete.

În data de 19 octombrie, în jurul orei 19.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Andrei A., având dublă cetăţenie română şi Republica Moldova, conducând un autoturism marca Renault, înmatriculat în România.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată într-un locaş special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 19.200 ţigarete marca Winston, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Autoritatea vamală a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 4.300 lei şi a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
460

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
149

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
422

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...