Consiliul Judetean se pregateste sa aloce noi fonduri pentru distractie!

Consiliul Judetean se pregateste sa aloce noi fonduri pentru distractie!
Criza lunga, cu distractie se tine! Cinci primarii din judet ar urma sa primeasca, in total, suma de 120.000 de lei pentru organizarea de actiuni culturale si artistice in cadrul festivalurilor pe care le organizeaza in aceasta perioada.

Este vorba despre primariile Vaculesti, Stiubieni si Curtesti, care vor primi catre 20.000 de lei fiecare, iar Primariile Flamanzi si Darabani, cate 30.000 de lei fiecare.

Presedintele Consiliului Judetean nu considera alocarea fondurilor pentru astfel de manifestari ca fiind o risipa.

"Nu discutam de risipa de bani. Consiliul Judetean a dat 100.000 de lei pentru organizarea unui targ de interes judetean, in comparatie cu Vrancea care a dat 350.000 de euro pentru organizarea unui asemenea targ. Nu trebuie sa vedem doar dintr-un singur punct de vedere actiunile. Gasim solutii sa realizam toate obiectivele, dar in primul rand trebuie sa fim alaturi de cetatenii judetului Botosani si sa le oferim posibilitatea de a participa la o actiune culturala si nu cred ca este o pierdere", a spus Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean.

Proiectul de hotarare privind alocarea acestor bani va fi supus dezbaterii si votului consilierilor judeteni in sedinta de la sfarsitul acestei luni.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
41

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
42

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
82

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...