Masa de Paste: Drob de pasare

Meniul pentru masa de Paste este este format din preparate traditionale, precum ouale vopsite, mancarea din miel si pasca sunt cele mai cunoscute. Va propunem astazi o mancare delicioasa: drobuld e pasare!

Ingrediente:

■350 gr ficatei pasare
■400 gr pipote
■1 ceapa de marime mijlocie
■2 legaturi patrunjel verde
■2 legaturi marar verde
■6 oua
■100 ml ulei
■sare
■piper
■unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la racit. Intre timp se curata ceapa, patrunjelul si mararul, se spala si se taie in bucati. Apoi se dau toate prin masina de tocat, inclusiv ceapa, ficatul, pipota. Se adauga 4 oua, sare piper si ulei, se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 minute, apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine cu putin delikat. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste bine. (Garbo.ro)


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sepsi - FC Botoșani 2-0: Elevii lui Leo Grozavu, amenințați de retrogradare!

astăzi, 22:52

Sepsi Sfântu Gheorghe a întâlnit-o vineri seara, de la ora 21.00, pe FC Botoșani, în cel mai așteptat meci al zilei din play-out-ul Superligii. 3.100 de spectatori au fost...

Muzică și energie cu Bere Gratis, în debutul Zilelor Orașului la Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 20:57

Weekendul a început la Botoșani cu o seară de muzică în Parcul Cornișa. Botoșănenii au venit să se relaxeze într-o seară fără ploaie, cu un apus alintat timid de câte...

Garda de Mediu Botoșani: Amenzi usturătoare în urma acțiunilor de inspecție și control!

astăzi, 20:50

În perioada 01.04-2025-30.04.2025, Comisariatul Județean Botoșani al Gărzii Naţionale de Mediu a efectuat un număr total de 32 acțiuni de inspecție și control, conform planului anual de ...