Masa de Paste: Drob de pasare

Meniul pentru masa de Paste este este format din preparate traditionale, precum ouale vopsite, mancarea din miel si pasca sunt cele mai cunoscute. Va propunem astazi o mancare delicioasa: drobuld e pasare!

Ingrediente:

■350 gr ficatei pasare
■400 gr pipote
■1 ceapa de marime mijlocie
■2 legaturi patrunjel verde
■2 legaturi marar verde
■6 oua
■100 ml ulei
■sare
■piper
■unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la racit. Intre timp se curata ceapa, patrunjelul si mararul, se spala si se taie in bucati. Apoi se dau toate prin masina de tocat, inclusiv ceapa, ficatul, pipota. Se adauga 4 oua, sare piper si ulei, se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 minute, apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine cu putin delikat. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste bine. (Garbo.ro)


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va fi vremea la început de decembrie!

astăzi, 15:04

Vremea va intra într-un proces treptat de încălzire în următoarele zile. Temperaturile vor ajunge la 12 – 14 grade, iar precipitaţii vor apărea în special către fina...

A plecat la Ceruri preotul care a construit biserici, dar a ajutat și familii din Botoșani

astăzi, 12:59

Pr. paroh Mihoc Dimitrie, din satul Sfântul Ilie – Șcheia, județul Suceava, a plecat la Ceruri mult prea devreme, la doar 62 de ani. Părintele Dimitrie Mihoc s-a născut pe 25 august...

Iftime anunță regula de bază în fotbal: ”Doar 10% din profit, nu mai mult!”

astăzi, 12:18

Nivelul investiţiilor în fotbal poate scăpa de sub control şi poate ajunge să fie, pentru patroni, aproape ca un joc de noroc, în care direcţionezi către echipă bani tot mai mulţi....