Masa de Paste: Drob de pasare

Meniul pentru masa de Paste este este format din preparate traditionale, precum ouale vopsite, mancarea din miel si pasca sunt cele mai cunoscute. Va propunem astazi o mancare delicioasa: drobuld e pasare!

Ingrediente:

■350 gr ficatei pasare
■400 gr pipote
■1 ceapa de marime mijlocie
■2 legaturi patrunjel verde
■2 legaturi marar verde
■6 oua
■100 ml ulei
■sare
■piper
■unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la racit. Intre timp se curata ceapa, patrunjelul si mararul, se spala si se taie in bucati. Apoi se dau toate prin masina de tocat, inclusiv ceapa, ficatul, pipota. Se adauga 4 oua, sare piper si ulei, se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 minute, apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine cu putin delikat. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste bine. (Garbo.ro)


Pofta buna!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel David confirmă că și-a dat demisia!

Monday, 22 December 2025

Daniel David a confirmat oficial că și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației și Cercetării. „Astăzi, 22 decembrie 2025, la exact un an de la invitația de a deveni ministru a...

Ministrul Daniel David explică noile modele de director de școală din metodologia de concurs!

Monday, 22 December 2025

Ministrul Educației și Cercetării, Daniel David, a declarat că vor fi mai multe variante de director de școală incluse în metodologia de concurs, „mai managerial sau cu o componentă...

Un tânăr de 19 ani, din Botoșani, primit în echipa Jandarmeriei Neamț!

Monday, 22 December 2025

Înaintea sărbătorilor de iarnă, Jandarmeria Neamț își consolidează echipa prin încadrarea a trei noi subofițeri, proaspăt absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Janda...