Masa de Paste: Drob de pasare

Meniul pentru masa de Paste este este format din preparate traditionale, precum ouale vopsite, mancarea din miel si pasca sunt cele mai cunoscute. Va propunem astazi o mancare delicioasa: drobuld e pasare!

Ingrediente:

■350 gr ficatei pasare
■400 gr pipote
■1 ceapa de marime mijlocie
■2 legaturi patrunjel verde
■2 legaturi marar verde
■6 oua
■100 ml ulei
■sare
■piper
■unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la racit. Intre timp se curata ceapa, patrunjelul si mararul, se spala si se taie in bucati. Apoi se dau toate prin masina de tocat, inclusiv ceapa, ficatul, pipota. Se adauga 4 oua, sare piper si ulei, se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 minute, apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine cu putin delikat. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste bine. (Garbo.ro)


Pofta buna!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doina Federovici, aleasă în conducerea Senatului!

Saturday, 21 December 2024

După depunerea jurământului de către senatorii aleși pe 1 Decembrie, plenul Senatului și-a ales noua conducere, din care fac parte reprezentanții tuturor partidelor. Senatorul Doina Federo...

Un autoturism a intrat în vitrina unui magazin! (Foto)

Saturday, 21 December 2024

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava. P...

LA MULȚI ANI! Actrița care a debutat pe scena de la Botoșani împlinește astăzi 86 de ani! (Video)

Saturday, 21 December 2024

S-a născut pe 21 decembrie 1938, în casa căpitanului Marcu Mărculescu, medic la regimentul din Aiud, şi a soţiei sale Eugenia Despina Banos. A copilărit la Craiova, în casa bunicilor...