Marturii socante despre viata pedofililor din inchisori!

Marturii socante despre viata pedofililor din inchisori!
De multa vreme, multi frati ma tot indeamna sa scriu ceva de genul "Istorii din puscarie". Voi incepe acum, cu partea 1, pe care o intitulez "Pedofilul". Acest material probabil ca va circula destul de intens si sigur il vor citi si unii dintre pedofili. Si cum nimic nu pare sa-i opreasca din cumplitul pacat, poate ca citind istoria unui pedofil ajuns dupa gratii, se vor gandi mai serios …

In preambul, iata ce putem citi in articolul Fetiţă de 10 ani omorâtă, după ce a fost deflorată:

"O fetiţă de 10 ani care a dispărut vineri de acasă a fost găsită moartă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un canal din zona localităţii Jimbolia (Timiş), un bărbat suspect în acest caz fiind dus pentru audieri la Poliţie, unde a recunoscut că a violat-o şi a omorât-o prin strangulare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Andreea Cinteză, a declarat că poliţiştii din Jimbolia au fost sesizaţi, sâmbătă, că o fetiţă de zece ani a dispărut de acasă vineri după-amiază, aceştia descoperind cadavrul ei într-un canal din apropierea localităţii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, transmite Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, fetiţa stătea peste vară la bunici, în Jimbolia, iar vineri, în jurul orei 15.00, a plecat împreună cu un bărbat de 40 de ani, cunoscut al familiei, la scăldat. Familia fetiţei a anunţat însă dispariţia acesteia abia sâmbătă seară.

Conform surselor citate, fetiţa a fost descoperită dezbrăcată într-un canal, iar rochiţa pe care o purta era pusă deasupra cadavrului.

Cinteză a precizat că duminică dimineaţă poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 40 de ani cu care fetiţa plecase la scăldat, acesta fiind dus la audieri.

Anchetatorii au precizat că suspectul şi-a recunoscut fapta şi a declarat în timpul audierilor că a deflorat-o, iar apoi a omorât-o prin strangulare deoarece s-a speriat când a văzut sângele".

 

O lume dura, o lume cu propriile ei legi nescrise, dar respectate aproape cu strictete de generatii de detinuti. Iata istoria unui pedofil ce a violat o fetita mai mica decat cea la care face referire articolul, fara insa a o omori:

Dupa ce-a comis oribilul act sexual, a fugit peste hotare, cu gandul sa revina in tara dupa ce fapta se va prescrie. Tinea periodic legatura cu avocatul sau si la un moment dat acesta i-a comunicat ca poate reveni, caci s-a scurs termenul si va fi in siguranta. Asa ca individul n-a mai asteptat, dar la scurt timp dupa sosirea in Romania a fost arestat. Avocatul gresise calculul cu cateva zile …

Bagat in arestul politiei, a fost preluat de seful de camera, un recidivist solid si uns cu toate alifiile. L-a luat cu binisorul, pe de departe, l-a laudat pentru fapta sa si i-a cerut detalii. Si pedofilul a inceput: cand, unde, cum. Si insista mai ales la acest cum. Si seful il incuraja … Iar ala continua. Si povestea cum pe fetita o pusese deasupra, cum aceasta il ruga "Nenea, ma doare".

 

CITESTE AICI CONTINUAREA MATERIALULUI!


vezi si: Evadarea din inchisoarea ingerilor cazuti - spovedania unui interlop, interviu realizat de danion vasile

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
461

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
481

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
272

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...