MARIUS OROŞANU: "...Un om aparent respectabil din Botosani a acceptat sa se murdareasca pentru cateva firimituri!"

"...acum este mai simplu de inteles de ce Victor Ponta nu a trecut pe la Cartel ALFA Botosani la ultima sa vizita, ci a mers, absolut intamplator, la ... alta ALFA! De la Cartel ALFA nu primea decat un pahar cu apa, ori cu apa nu tii ditamai partidul aflat la putere!".

Preşedintele Cartel Alfa Botoşani, Marius Oroşanu, a postat pe blogul personal un articol în care îşi manifestă revolta în legătură cu evenimentele din 5 iunie, care au culminat cu reţinerea omului de afaceri botoşănean Gheorghe Ciubotaru, patronul Electroalfa.

"...Un om aparent respectabil din Botosani a acceptat sa se murdareasca pentru cateva firimituri! Dincolo de aspectul penal, aspectul moral este si mai revoltator: a acceptat de fapt sa fie partas la furtul din buzunarele noastre, pentru a intra si mai mult in buzunarul sau. A acceptat sa se ia de la saraci si sa i se dea lui, bogatul! Oare constientizeaza el ca in buzunarul sau au intrat (indirect) banii furati de la someri, de la pensionari, de la persoanele cu handicap, de la lucratorii care muncesc luna de luna pentru salariul minim pe economie? Oare acel vicepresedinte de la autoritatea care trebuia sa ne reprezinte mai are curajul/tupeul sa dea ochii cu noi, cei care am fost furati SI cu ajutorul sau?

Cu riscul de a gresi, nu pot sa nu ma gandesc acum si la alte aspecte: daca eu stiu de cateva luni ca vor urma aceste arestari, cu siguranta ca si ei stiau ca se apropie momentul, ca sunt cercetati. In acest caz, oare sunt intamplatoare actiunile umanitare si sociale desfasurate prin fundatia respectivului om de afaceri, actiuni mai vizibile ca oricand in ultimele luni, mediatizate in toata mass-media locala? Oare nu sunt de fapt actiuni desfasurate la sfatul avocatului de familie, pentru creionarea unui profil uman menit sa determine circumstante atenuante si sa conduca la o suspendare a pedepsei sau la o diminuare a ei? Sa nu imi spuneti ca afacerisul nu ar fi capabil sa faca asa ceva, deoarece nu mai cred asta! Cine a fost in stare sa ia banii saracilor, este in stare de orice!

Am mai scris si o repet: nu imi place deloc Basescu! Chiar deloc! De aceea ii rog din suflet pe PSD-isti si pe toti cei aflati la putere sa nu imi mai dea ocazii sa cred ca, la urma urmei, s-ar putea sa aiba ceva dreptate si presedintele cand vorbeste despre coruptie institutionalizata, despre furturi, evaziuni, abuzuri ale puterii, retele de tip mafiot etc!  

In fine, inchei prin a constata ca acum este mai simplu de inteles de ce Victor Ponta nu a trecut pe la Cartel ALFA Botosani la ultima sa vizita, ci a mers, absolut intamplator, la ... alta ALFA! ;) De la Cartel ALFA nu primea decat un pahar cu apa, ori cu apa nu tii ditamai partidul aflat la putere! Riscul mare este insa ca peste ani si ani povestile sa inceapa cu: Pe vremea lui Ponta ..."

Citeste articolul complet pe mariusorosanu.blogspot.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...