Marius Orosanu: Nemultumirea salariatilor DGASPC a ajuns la maxim!

Sperantele salariatilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani au fost spulberate la fiecare sedinta de Guvern in care nici nu se aducea vorba despre drepturile lor salariale. Indiferenta de care dau dovada guvernantii ii duc la capatul rabdarii pe acesti oameni! Numai marti, 70 de salariati, care sunt membrii sindicatului Impact, s-au prezentat la sediu pentru a cere radicalizarea formei de protest, pentru a iesi in strada sa ceara drepturile meritate.

Din pacate, pentru acesti oameni, nici macar prefectul judetului nu are prea multe informatii daca se va tine sedinta de Guvern de maine, si daca se va pune in discutie acest subiect, al salariilor de la DGASPC Botosani.

"Am vorbit cu domnul prefect Cristian Roman, si a spus ca nu are nicio certitudine ca maine va intra pe ordinea de zi a sedintei de Guvern problema salariilor de la DGASPC Botosani. Am inteles ca domnul primar Catalin Flutur si domnul Mihai Tabuleac pleaca in marti seara la Bucuresti si se vor intalni cu domnul Emil Boc. Majoritatea membrilor de sindicat solicita sa se ia niste masuri mai radicale, in sensul de a intrerupe activitatea, daca nu se acorda salariile", a precizat Marius Orosanu, liderul sindicatului Impact.

In ziua de vineri si luni, Sindicatul Impact nu recomanda persoanelor care beneficiaza de serviciile acestei institutii sa se deplaseze la sediul DGASPC, pentru ca e posibil sa nu aiba cu cine sa discute, intrucat salariatii s-ar putea sa fie in cadrul unei sedinte de sindicat.

"Nemultumirea salariatilor a ajuns la maxim, numai astazi la sediul sindicatului Impact s-au prezentat 70 de membri care au solicitat sa radicalizam forma de protest", a declarat Marius Orosanu, liderul sindicatului Impact.
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
71

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
48

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
61

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...