Marius Cristescu a obţinut în instanţă suspendarea hotărârii prin care a fost exclus din PPDD!

Marius Cristescu a obţinut în instanţă suspendarea hotărârii prin care a fost exclus din PPDD!
  Consilierul local al PPDD, Marius Cristescu, a câştigat în instanţă o primă bătălie împotriva conducerii partidului care a decis excluderea sa din rândurile acestuia.

 Magistraţii Tribunalului Botoşani au admis, miercuri, suspendarea hotărârii prin care Cristescu a fost exclus din partid.

În aceste condiţii, el îşi păstrează mandatul de consilier local, până când magistraţii vor decide dacă anulează sau nu hotărârea. 

"Admite cererea de suspendare formulată de reclamantul Cristescu Marius în contradictoriu cu pârâtul Partidul Poporului - Dan Diaconescu. Dispune suspendarea executării Hotărârii nr. 210/07.10.2013 emisă de pârât până la soluţionarea pe fond a cererii de anulare a respectivului act, cerere ce face obiectul dosarului nr. 5267/40/2013. Executorie de drept. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 12.02.2014", se precizează pe site-ul Tribunalului Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
31

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...