Marii consumatori din municipiul Botosani se branseaza la sistemul centralizat de incalzire, sustine seful Modern Calor

Marii consumatori din municipiul Botosani se branseaza la sistemul centralizat de incalzire, sustine seful Modern Calor
Ultima solicitare de racordare la reteaua de termoficare a venit din partea patronului Hotelului Rares, care va suporta pe propria cheltuiala costurile cu achizitionarea modulului necesar bransarii.

Conducerea societatii Modern Calor a purtat de curand discutii si cu proprietarul viitorului mall din municiul Botosani, pentru ca acesta sa fie incalzit tot din sistemul centralizat, astfel de discutii purtandu-se si in ceea ce priveste bransarea Hotelului Rapsodia.

Potrivit directorului Modern Calor, in ultima perioada s-au purtat discutii si cu alti mari consumatori din municipiul Botosani in vederea racordarii la societatea de termoficare, fiind vorba de fabricile Formens, Artsana si Carreman si halele Electroalfa.

La reteaua centralizata de termoficare ar urma sa fie bransata si compania Elsaco Electronic, care va incheia in cel mai scurt timp contractul cu Modern Calor.

De asemenea, directorul Modern Calor, Ion Diaconu, sustine ca are in vederea extinderea retelei de termoficare si la cele doua magazine Kaufland si Practiker, cu care va purta discutii si va face o oferta, dar si asigurarea enrgiei termice pentru viitorul hypermarket Carrefour, ce se va construi pe terenurile fostei fabrici Integrata.

"Targetul nostru sunt marii consumatori. Am avut discutii cu mai multi agenti economici din Botosani si putem face oferte foarte bune pentru supermarketuri. Noi, in acest moment, le oferim servicii de calitate, la un pret cu 10% mai mic fata de orice alta varianta de incalzire aleg. Pana in 2015, pretul pe care il vor plati se va micsora cu pana la 30%. La fel si populatia, va trebui sa gaseasca o varianta optima, daca aleg centrala sau sistemul centralizat", a declarat Ion Diaconu, directorul Modern Calor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
297

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
439

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
570

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...