Maria Ciobanu: "La naştere, Ionuţ nu a purtat numele Dolănescu!"

Maria Ciobanu: "La naştere, Ionuţ nu a purtat numele Dolănescu!"

 MARIA CIOBANU si IONUT DOLANESCU  

Averea lui Ion Dolănescu a devenit motiv de sandal între cei doi băieţi ai artistului, Ionuţ şi Dragoş. Maria Ciobanu şi-a apărat fiul de acuzaţiile primite de Ionuţ de la fratele său.

Maria Ciobanu i-a mărturisit lui Măruţă, in emisiunea Happy Hour, că la naştere Ionuţ nu a purtat numele Dolănescu pentru că artista încă era căsătorită cu alt bărbat, scrie emulte.ro. Mai mult, deşi au avut împreună un copil şi o nuntă celebră, Maria Ciobanu a mărturisit că nu a fost niciodată căsătorită cu acte cu maestrul Dolănescu.

Artista a declarat că Ionuţ este cel care merită cea mai mare parte a averii, argumentând că maestrul nu l-a iubit pe Dragoş, de aceea l-a dat afară din casă de 3 ori, iar pe Ionuţ, care a muncit alături de tatăl său de la 9 ani, niciodată.

Mai mult, crede interpreta de muzică populară, Dragoş a murdărit numele tatălui său prin tribunale şi în presă, iar Ionuţ este singurul care merită să-l moştenească pe maestrul Dolănescu.

Invitata lui Măruţă a susţinut ferm că nu are deloc încredere în Dragoş şi nu s-a lăsat înduioşată nici de urările pe care acesta i le-a făcut prin intermediul Happy Hour cu ocazia împlinirii vârstei de 72 de ani: artista crede că aceste urări nu sunt făcute din suflet, nici sincere, ci doar din raţiuni de imagine.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
706

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...