Marea negociere, prima runda!

Marea negociere, prima runda!

 Prima runda de negocieri a luat sfarsit  

Prima runda de negocieri intre Partidul Social Democrat si Partidul Democrat Liberal a luat sfarsit in urma cu scurt timp, insa declaratiile lamuritoare se lasa asteptate, partenerii de coalitie refuzand sa faca publice numele directorilor desemnati.

De asemenea, s-a precizat ca, in urma acestor negocieri, cele doua partide se vor sustine reciproc in cadrul Consiliului Judetean Botosani, fapt care intareste supozitia ca noul vicepresedinte al CJ este Cristian Achitei.

Reprezentantii celor doua partide au anuntat, deocamdata, doar institutiile impartite intre PSD si PD-L, cate 24 de fiecare.

Astfel, PSD va prelua conducerile la Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Garda Financiara, Directia Agricola, Oficiul pentru Protectia Consumatoilor, Directia de Sanatate, Inspectoratul de Constructii si altele.

Partidului Democrat Liberal ii revine sefia Directiei de Finante, Directia Silvica, Inspectoratul Scolar, Directia Muncii, Registrul Auto Roman, Casa Corpului Didactic (lista nu este completa).

Revenim cu informatii asupra listelor complete cu institutiile impartite intre PSD si PD-L.

Urmeaza a doua runda de negocieri, in care se vor stabili directorii adjuncti ai institutiilor.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacol extraordinar de balet în premieră pe scena botoșăneană

astăzi, 14:03
20

Pe 2 mai 2023, la Casa de Cultură a Sindicatelor, din municipiul Botoșani, va avea lor un spectacol extraordinar de balet în premieră, în două tablouri. Muzica va fi asigurată de Geor...

Cinci incendii izbucnite din cauza coșurilor de fum, produse în mai puțin de o oră

astăzi, 13:19
76

Casele a cinci familii din localitățile Chițoveni, Dorohoi, Ștefănești și Havârna au fost în pericol, în această dimineață, din cauza unor incendii care au izbucnit î...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a furat o mașină și a condus beat, fără permis

astăzi, 13:14
84

La data de 27 martie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat aflat pe raza comunei Unțeni, despre faptul că i-a...