ALERTA - Virgil Ardelean va demisiona de la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!

ALERTA - Virgil Ardelean va demisiona de la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!

 Virgil Ardelean, supranumit Vulpea  

Vulpea pleaca de la Doi si-un sfert! Virgil Ardelean a anuntat ca va demisiona de la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, la 5 zile de la numirea sa in aceasta functie, anunta Mediafax.

Anuntul survine dupa ce fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a demisionat, marti, atat de la conducerea ministerului, cat si de la cea a filialei PSD din Ilfov, in urma scandalului iscat in partid dupa numirea lui Virgil Ardelean, poreclit "Vulpea", la sefia serviciului secret al MIRA.

Virgil Ardelean nu si-a motivat in niciun fel decizia de a demisiona din functie.

Luni, presedintele PSD, Mircea Geoana, anuntase retragerea sprijinului politic pentru Gabriel Oprea si a cerut demisia acestuia din partid.

Ulterior, Dan Nica a fost desemnat sa asigure conducerea interimara a Ministerului de Interne.

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, amenintase, marti ca, in cazul in care premierul Emil Boc nu il va revoca pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea, PSD se va retrage de la guvernare iar "PD-L isi va face guvern cu Oprea".

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
280

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
479

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...