Marcu: "Am votat pentru excluderea domnului Mircea Geoana din partid, pentru disciplina de partid"

Marcu: "Am votat pentru excluderea domnului Mircea Geoana din partid, pentru disciplina de partid"
Presedintele organizatiei judetene a PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu, singurul reprezentant de la Botosani in Comitetul Executiv National al PSD, s-a numarat printre cei care au votat pentru excluderea lui Mircea Geoana din partid.

Gheorghe Marcu a spus ca la sfarsitul saptamanii trecute a avut si o sedinta cu membrii Biroului Politic Judetean al PSD Botosani, iar majoritatea a fost de acord ca votul sau sa fie pentru excluderea lui Geoana.

"Am votat pentru excluderea domnului Mircea Geoana din partid, pentru disciplina de partid. Am avut de ales intre o opinie a unui singur om si o opinie a unui colectiv, si am decis sa aleg opinia colectiva, tocmai pentru a se respecta o disciplina de partid. Este foarte important de precizat ca inaintea votului privind excluderea domnul presedinte Ponta i-a sugerat domnului Geoana sa ii predea atributiile de la conducerea Senatului domnului vicepresedinte Chelaru, pana la gasirea unui inlocuitor si sa ramana in partid, insa dumnealui a refuzat, si de aici a venit si excluderea", a spus Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani.

Marti, la finalul unei sedinte extrem de tensionate, Comitetul Executiv National al PSD a decis excluderea lui Mircea Geoana din partid. Decizia a fost luata cu 50 de voturi "pentru" si 5 "impotriva". Trei membri al CEx s-au abtinut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
2

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
31

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
38

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...