Mandat european de arestare, condamnat la închisoare: Prins de jandarmi plimbându-se pe străzi, la adăpostul întunericului!

În dimineaţa zilei de luni, la ora 3.10, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, care acţiona pe raza municipiului Botoşani, a legitimat un bărbat, în zona Şcolii Generale nr.7.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date privind evidenţa persoanelor, a reieşit faptul că persoana figurează ca urmărit naţional pentru executarea unei pedepse de 1 an de inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Persoana figura cu semnalare şi în Sistemul Informatic Naţional de Semnalări, la articolul 26 CASS, referitor la o persoană căutată, în vederea predării în baza unui mandat european de arestare sau în vederea extrădării.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din comuna Manoleasa, judeţul Botoşani, a fost predat lucrătorilor I.P.J. Botoşani, pentru continuarea procedurilor legale în cauză.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Sunday, 6 October 2024

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

Sunday, 6 October 2024

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

Sunday, 6 October 2024

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...