Managerul Stelei, Meme Stoica, luat de politie dupa ce a agresat un reporter

Managerul Stelei, Meme Stoica, luat de politie dupa ce a agresat un reporter
Managerul general al Stelei s-a dat in stamba si in Macedonia, acolo unde Steaua sustine marti meciul retur cu Vardar Skopje, din preliminariile Ligii Campionilor.

Pe numele lui Meme Stoica s-a facut o plangere la politie, din cauza ca a agresat un reprezentant al presei din Romania, care dorea sa asiste la antrenamentul de luni al Stelei. Oficialul Stelei a injurat-o pe Alexandra Tanasescu (reporter) si pe operatorul acesteia, ambii de la Pro TV.

De asemenea, in conflict au fost implicati si ofiterul de presa al Stelei, precum si oamenii de ordine de la stadion.

In noaptea de luni spre marti, la ora 1.45, reprezentati ai politiei au ajuns la hotelul Stelei pentru a-l identifica pe agresorul jurnalistei Alexandra Tanasescu. Aceasta a primit ingrijiri medicale la spital si i-a fost eliberat certificatul medico-legal.

In urma agresiunii la care a fost supusa de oamenii de ordine de la stadion, mana Alexandrei a fost bandajata de catre medici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
45

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
87

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
875

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...