Managerul Spitalului Judeţean, despre acuzele la adresa unor şefi de la Pediatrie: " La Comisia de disciplină, dacă a greşit cineva"

Managerul Spitalului Judeţean, despre acuzele la adresa unor şefi de la Pediatrie: " La Comisia de disciplină, dacă a greşit cineva"
Situaţia de la Secţia de Pediatrie, reclamată de una dintre angajate, a ajuns şi în atenţia conducerii Spitalului Judeţean.

În cadrul discuţiilor ce au avut loc  marţi, în timpul protestului sindicaliştilor de la Sanitas, o infirmieră de la Secţia de Pediatrie a reclamat comportamentul şi limbajul unor superiori, dar şi programul de lucru.

Managerul Spitalului Judeţean, Corneliu Mihai, susţine că informaţiile privind programul de lucru, prezentate de infirmieră, nu sunt exacte, iar în ceea ce priveşte acuzele aduse unor şefi, dacă se va impune aceştia vor fi anchetaţi de Comisia de disciplină.

“În septembrie, când am venit la conducerea spitalului la Secţia de Pediatrie era mare scandal că voiau ture, să facă 16 ore de serviciu. Infirmiera se plângea că face 12 ore, apoi 8, nu mai înţeleg nimic. O să verific situaţia şi graficele pentru ture. La timpul respectiv tot personalul de acolo mi-a solicitat o întâlnire să le aprob grafice de 16 ore. Eu nu am fost de accord că se încălcau nişte prevederi legale.  În ceea ce priveşte celelalte acuzaţii, verific, analizez, şi o să chem personal să vedem despre ce e vorba şi la Comisia de disciplină, dacă a greşit cineva", a precizat Corneliu Mihai.

Citeşte şi O infirmiera de la Sectia de Pediatrie a rabufnit la adresa unui sef: “Ne-a transformat in animale. Din putori si animale nu ne scoate - VEZI VIDEO

 

Spune-ne opinia ta