Mama si copil, izbiti in plin pe trecerea de pietoni!

Mama si copil, izbiti in plin pe trecerea de pietoni!
Faptasul, care conducea un BMW X5 imprumutat, a fugit de la locul accidentului!

Grav accident de circulaţie produs aseara in municipiul Botoşani, autorul faptei părăsindu-şi victimele in strada! Surpriza poliţiştilor a apărut atunci când, descoperind proprietara BMW-ului implicat in accident, aceasta a spus ca nu are nimic de a face cu evenimentul petrecut pe Calea Natională. Poliţiştii l-au găsit, tot aseara, şi pe autorul faptei!

În seara de 28.01.2010, în jurul orei 20.40, G. Ciprian, din municipiul Botoşani, a sesizat printr-un apel de urgenţă 112 faptul că pe strada Calea Naţională din municipiu, în zona Stadionului Municipal, s-a produs un accident de circulaţie al cărui autor a părăsit locul faptei.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit faptul că în seara de 28.01.2010, în jurul orei 20.40, C. Eelena, de 26 de ani, din municipiul Botoşani, care îl ducea în braţe pe fiul sau C.E.G., de 2 ani, în timp ce se deplasa pe Calea Naţională din municipiul Botoşani s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecere de pietoni semnalizată corespunzator.

În timpul traversării, cei doi au fost surprinşi şi accidentaţi de un autoturism marca BMW, de culoare închisă. După producerea accidentului, conducatorul auto implicat a părăsit locul faptei.

C. Elena a fost transportată la Spitalul de Urgenţe Botoşani, de unde ulterior a fost transferată la Clinica de neurochirurgie Iaşi, iar minorul C.E.G. a fost transportat la Spitalul de pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi internat.

Verificările efectuate cu operativitate de către poliţişti au condus la depistarea în trafic, în jurul orei 21.25, pe strada Ioan Pillat din municipiul Botoşani a unui autoturism marca BMW X5, care prezenta avarii specifice producerii unui accident de circulaţie.

La volanul acestuia a fost identificată Matei Mihaela, de 23 de ani, din municipiul Botoşani, care a fost condusă la sediul poliţiei pentru efectuarea de cercetări. Aceasta a declarat că nu este autoarea accidentului de circulaţie şi că nu cunoaşte împrejurările în care autoturismul a fost avariat.

"Ca urmare a continuării cercetărilor, în jurul orei 23.00 a fost identificat P. Marius George, de 28 de ani, din municipiul Botoşani, persoană cunoscută de către M. Mihaela, şi utilizator al autoturismului implicat în accident, care a recunoscut că este autorul accidentului de circulaţie produs pe Calea Naţională la data şi ora mai sus menţionate", a precizat inspector principal Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de P. Marius George se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de politie.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
24

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
373

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...