Mai mulți salvatori botoșăneni pleacă la Galați să ajute victimele inundațiilor! (foto, video)

De această dată numărul pompierilor din județul Botoșani care pleacă spre Galați va fi mult mai mare și vor fi mai bine dotați.

Joi spre orele amiezii, 50 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani pleacă spre zonele afectate de inundații din județul Galați.

Cei 50 de salvatori vor fi conduși de doi ofițeri, plecând cu patru microbuze, un duster și o autospecială de intervenție.

„Astăzi la 11 (n.r. 26 septembrie 2024) în zona afectată din județul Galați vor mai pleca 50 de subofițeri și soldați, echipați cu echipament de intervenție, conduși de doi ofițeri. Vor pleca cu patru microbuze, un duster și o autospecială de intervenție. Ora preconizată de sosire este ora 21:00”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

Trimisul Guvernului în teritoriu oferă asigurări că pompierii vor face și de această dată lucruri bune la Galați, venind în sprijinul victimelor inundațiilor.

Suntem siguri că vor face lucruri bune, exact cum au făcut și ceilalți 20 de soldați care au fost prezenți în zona de intervenție în celelalte săptămâni”, a adăugat Dan Nechifor.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul prefect de Botoșani despre șeful IPJ: „Nu am niciun motiv să îi cer demisia” (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, trimisul Guvernului în teritoriu, a fost întrebat ce părere are despre colaborarea cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, cms. șef Tudor Cost&...

Secții de votare dublate în unele școli din Botoșani din cauza reabilitărilor. Prefect: „Nu cred că ar trebui să fie probleme” (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat faptul că în unele unități de învățământ vor fi dublate secțiile de votare. Asta pentru că în 14 școli din mun...

Modificări pentru unii clienți ai Serviciului de Permise din Botoșani, despre ce este vorba! (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat faptul că a fost emis un ordin la nivel național cu privire la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor ...