Mai mulţi consilieri judeţeni s-ar putea retrage de pe listă!

Mai mulţi consilieri judeţeni s-ar putea retrage de pe listă!
Lista de consilieri judeţeni, nou aleşi în urma scrutinului din 5 iunie, ar putea suferi modificări după şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean, ce ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.

Pe lângă cei trei consilieri care îşi vor da demisia pentru că sunt incompatibili, fiind vorba de Cătălin Flutur, ales primar al municipiului Botoşani, Florin Bulgaru, ales primar al comunei Răchiţi şi deputatul Costel Şoptică, alte persoane s-ar putea retrage, dat fiind că au ieşit consilieri locali în comunele sau oraşele unde au candidat ca primari.

Este vorba despre Radu Anton, care a devenit consilier local la Vorona, Mirela Saucă, cea care a obţinut un mandat de consilier local la Săveni, şi de Constantin Bursuc, care se regăseşte şi pe lista Consiliului Local din Dorohoi.

Cei aflaţi în această situaţie vor avea la dispoziţie 15 zile de la data constituirii Consiliului Judeţean să se decidă dacă vor să fie consilieri judeţeni sau locali.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
139

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
146

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
32

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...