Mai multe controale la furnizorii de servicii medicale din judeţ!

Mai multe controale la furnizorii de servicii medicale din judeţ!
Furnizorii de servicii medicale din judeţul Botoşani vor fi verificaţi de acum înainte de mai multe structuri din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

 Potrivit preşedintelui Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani, pe lângă controalele ce vor fi făcute de reprezentanţii instituţiei, vor fi efectuate controale inopinate şi operative şi de către inspectori ai Directiei Monitorizare, Control şi Antifrauda din cadrul CNAS, structură nou înfiinţată, fiind dispuse echipe de control la nivel regional.

"Pe lângă controalele de la nivel local, furnizorii de servicii medicale vor fi verificaţi şi de reprezentanţi ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi de la nivel regional. Coordonatorul regional desemnează membrii compartimentelor de control din subordine pentru a face controale încrucişate în judeţe. Controalele se făceau şi până acum, dar atâta timp cât un furnizor este controlat de acelaşi organism, pot exista anumite suspiciuni", a declarat Costel Lupaşcu, preşedintele CJAS Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
222

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
290

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
233

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...