Magistraţii au dispus eliberarea condiţionată a lui Liviu Conţac!

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis cererea de eliberare formulată de fostul director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Liviu Conţac, încarcerat în Penitenciarul Botoşani din octombrie 2012.

Cererea sa a fost analizată, iniţial, de Comisia de liberări condiţionate din cadrul Penitenciarului, care a dat aviz favorabil.

Sentinţa judecătorilor nu este definitivă şi poate fi atacată de procurori.

"Admite cererea de liberare condiţionată formulată. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului C L C, de sub puterea mandatului nr. 71/2014 al Tribunalului Botoşani. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare conform art. 587 alin. 3 Cod procedură", se arata pe pe site-ul Judecătoriei Botoşani.

Liviu Conţac şi tatăl său, Constantin Conţac, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, au fost condamnaţi în toamna lui 2012 la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

Constantin Conţac a fost eliberat acum câteva luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Negoiță, despre cum se face corect o pomană pentru morți. „Puțin, cu suflet și e destul!”

astăzi, 10:49

Preotul Paul Iulius Negoita a abordat semnificația pomenilor făcute pentru persoanele decedate, subliniind că acestea nu sunt destinate să „hrănească” fizic morții, ci sunt mai degr...

Iftime schimbă un titular la FC Botoșani, chiar înainte de meciul cu Rapid!

astăzi, 09:49

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat că portarul Eduard Pap (30 de ani) va fi înlocuit. În urmă cu mai puțin de o săptămână, FC Botoșani a anunțat ofici...

Tânărul fermier din Botoșani care duce mai departe tradiția familiei: ”Pasiunea a venit de la bunicul meu, un respectat inginer!” (Foto)

astăzi, 09:04

Tânărul provine dintr-o familie de agricultori. Bunicul său a fost inginer agronom, tatăl, chiar dacă este profesor de sport, la bază a fost tehnician veterinar, iar Gabi a studiat Agricult...