Madalina Manole ar putea fi dezhumata si mutata la Botosani

Madalina Manole ar putea fi dezhumata si mutata la Botosani
Madalina Manole ar putea fi dezhumata in 2011 si mutata la Botosani, a declarat tatal artistei, la cinci luni de moartea inca misteriosa a "Fetei cu parul de foc".

Tatal Madalinei sustine ca sotul vedetei, Petru Mircea, vrea s-o exhumeze la primavara si sa o mute intr-un cimitir din Bucuresti sau Botosani pentru ca se simte intimidat de rudele de la Ploiesti, citati de Ring.

"Petru Mircea se lauda pe aici pe la cimitir ca la primavara vrea s-o scoata pe fata mea din mormant. El spune ca este incomodat cand vine la cimitir, ca noi facem scandal", a declarat tatal artistei, prin intermediul avocatului sau, Bogdan Barbuceanu.

Si fratele Madalinei, Marian Manole, a explicat lipsa de preocupare a lui Petru pentru mormantul sotiei sale.

"Mie mi-au spus diverse persoane care nu au nicio legatura cu acest caz. Petru Mircea nu face nimic la mormant pentru ca are de gand ca la primavara s-o scoata si s-o duca acolo ca sa scape de Ploiesti. Si asta pentru ca, pentru el, toate venirile aici ar fi... un calvar", a mai adaugat Marian Manole.

Avocatul familiei Manole este categoric in ce priveste un astfel de demers care, daca ar fi facut, ar trece de limitele legii. "Nu va putea, este o infractiune! Pana la sapte ani poate face o exhumare doar cu ordonanta procurorului. Nici nu este cazul sa ne opunem noi pentru ca, daca ar face acest lucru, ar comite... o infractiunie. Este vorba de profanare de morminte. Doar un procuror sau instanta ar putea dispune", spune Bogdan Barbuceanu.

Potrivit legii, deshumarea unui cadavru, la mai putin de un an de la deces, poate avea loc numai daca un procuror dispune acest lucru si doar daca aceasta masura este inclusa intr-o ancheta penala, potrivit unor surse din Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti.

"Sper sa nu faca treaba asta, pentru ca tot Ploiestiul va fi la mormantul Madalinei", a conchis Marian Manole, fratele artistei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
8

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
41

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
39

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...