Madalin Voicu, acuzat de spalare de bani!

Madalin Voicu, acuzat de spalare de bani!

   B1TV

Deputatul PSD Madalin Voicu s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA din Bucuresti, intr-un dosar care priveste finantarea Partidei Rromilor.

"De obicei, in Romania denunturile se fac intre ei. Cineva a fost suparat pentru niste lucruri, iar ei (procurorii DNA - n.red.) o sa verifice. Nu stiu care este fermentul, chimia acestei anchete, o sa vedem", a declarat Madalin Voicu, la intrarea in sediul DNA.

Deputatul nu a stat decat 10 minute de vorba cu procurorii, fiind informat de calitatea sa in dosar. La iesirea din sediul DNA, el s-a aratat destul de nedumerit in legatura cu acuzatiile care i se aduc, de spalare de bani.

"Inteleg ca sunt incomod si deranjez de multe ori. O sa ma intorc la meseria mea (de dirijor - n.red.), unde nu am pe cine sa deranjez, poate doar publicul. Plec din Parlament", le-a spus Voicu jurnalistilor, conform ziare.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
579

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
71

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
80

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...